Dag 436 alcohol

Ik vergeef mijzelf dat ik mijzelf heb toegestaan en aanvaard dat ik mijzelf toesta dat ik mij overgeef aan dagelijks alcohol gebruik.

Ik vergeef mijzelf dat ik mijzelf heb toegestaan en aanvaard dat ik door dagelijks alcohol gebruik interesse verlies en taken in mijn dagelijks leven niet uitvoer.

Ik vergeef mijzelf dat ik mijzelf heb toegestaan en aanvaard dat ik door dagelijks alcohol gebruik interesse verlies in mijzelf.

Ik vergeef mijzelf dat ik mijzelf heb toegestaan en aanvaard dat ik de gedachten in mijn hoofd accepteer en overga tot de keuze dat ik dagelijks alcohol wil nuttigen.

Ik vergeef mijzelf dat ik mijzelf heb toegestaan en aanvaard dat ik dagelijks focus op alcohol gebruik.

Ik vergeef mijzelf dat ik mijzelf heb toegestaan en aanvaard dat ik door het gebruik van alcohol interesse verlies in dat wat ik realiseren wil.

Ik vergeef mijzelf dat ik mijzelf heb toegestaan en aanvaard dat ik niet meer weet wat ik wil realiseren.

Ik vergeef mijzelf dat ik mijzelf heb toegestaan en aanvaard dat ik denk en veronderstel dat ik iets moet realiseren en omdat ik beschrijf dat ik iets moet realiseren, fysiek ervaar dat ik trek krijg in een salade die in de koelkast staat.

Ik stel mijzelf ten doel dat ik mijn zelfvergevingen schrijven weer oppak omdat ik fysiek ervaar, omdat ik de invloed van mijn gedachten onder ogen kom, voorzien van informatie, mij weerhoudt om de realiteit in hier te ervaren.

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Dag 436 alcohol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s