Dag 398 Acknowledgement

acknowledgement
erkenning, ontvangst, erkentelijkheid, dank, bekentenis, bericht van ontvangst

Voor context klik hier.

Mijn verbeeldingskracht patroon: anderen bezitten niet het vermogen om zich in mijn situatie in te leven

Ik vergeef mijzelf dat ik mijzelf heb toegestaan en aanvaard dat ik door de interpretatie van mijn omgeving verstrikt ben geraakt in mijn gedachten dat het hen ontbrak aan voldoende erkentelijkheid voor mijn gebrek aan welzijn.

Ik vergeef mijzelf dat ik mijzelf heb toegestaan en aanvaard dat ik dacht dat de mensen uit mijn omgeving onvoldoende belangstelling hebben getoond voor mijn gebrek aan erkentelijkheid.

Ik vergeef mijzelf dat ik mijzelf heb toegestaan en aanvaard dat ik zie en begrijp dat ik door mijn verlangen naar erkentelijkheid in mijzelf afgescheidenheid genereer waardoor ik mijn fysieke aanwezigheid in hier negeer.

Ik vergeef mijzelf dat ik mijzelf heb toegestaan en aanvaard dat door mijn participatie in gebrek mijn gebrek aan erkentelijkheid als beeld en gedachten in mijzelf de polariteit manifesteer die bestaat uit de energie van verlangen naar positieve gevoelens en door het gebrek aan erkentelijkheid de energie van negatieve emoties manifesteer waardoor de aandacht die ik wel kreeg van mensen uit mijn omgeving onbeantwoord bleef waardoor ik hen ging negeren en wegduwen.

Ik vergeef mijzelf dat ik mijzelf heb toegestaan en aanvaard dat ik in mijzelf door mind gedachten waarin ik participeer de energie van gemis aan aandacht, erkentelijkheid en belangstelling in mijzelf gemanifesteerd heb.

Ik realiseer mij dat ik naar aanleiding van mijn Backchat – waarin ik naar aandacht, erkentelijkheid en belangstelling verlang niet ontvang en in relatie tot de aandacht die mensen mij wel schenken hierop geen respons geef omdat ik door mijn mind energetische reactie in mijzelf afgescheidenheid manifesteer in mijzelf frictie ervaar en vervolgens denk dat mensen niet geïnteresseerd zijn in mij waardoor ik de interesse in hen verlies.

Ik vergeef mijzelf dat ik mijzelf heb toegestaan en aanvaard dat ik naar aanleiding van de gedachten en antwoorden die ik bedenk blijf ronddobberen binnen mijn innerlijke mind vicieuze cirkel die polariteit energie produceert door mijn negatief geladen veronderstelling dat ik van anderen verwacht dat zij mij niet voorzien van de positieve energie die ik verlang in de vorm van hun onvoorwaardelijke erkentelijkheid, aandacht en belangstelling.

Als en wanneer ik mij identificeer met onverschilligheid door het gebrek aan bevestiging van externe aandacht en belangstelling waarnaar ik verlang, dan Stop ik en Adem. Ik realiseer mij dat ik in mijn reactie boosheid en ongenoegen ervaar als het hondje van de buren opgesloten zit in de badkamer, blaft om aandacht, omdat het hondje verlost wil worden uit zijn opgesloten situatie en daarom waarschijnlijk blaft waarop ik woedend wordt en denk ‘fuck buren, laat dat hondje niet opgesloten alleen in de badkamer achter zodra jullie de woning verlaten en geef het hondje aandacht en de ruimte om zich vrij te bewegen overeenkomstig zijn fysieke behoefte om bijvoorbeeld vrij rond te rennen in de woonkamer’.

Ik stel mijzelf ten doel dat ik de energie van boosheid die ik manifesteer naar aanleiding van mijn gedachten dat het hondje alleen achter blijft zal doorademen, zie en begrijp dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn reactie die volgt op het geluid van het blaffende hondje. Als en wanneer ik boosheid ervaar naar aanleiding van het geluid van het opgesloten blaffende hondje, dan Stop ik en Adem.

Als en wanneer ik veronderstel dat mijn buren geen belangstelling hebben voor het hondje zoals ik dacht dat men geen belangstelling had voor mij en voor mijn gevoelens van onzekerheid en angst onderdrukte omdat hierdoor gevoelens van onveiligheid en angst ervaar, dan Stop ik en Adem. Ik realiseer mij dat ik boos reageer op het gedrag van de buren omdat ik denk en van mening ben dat de buren onverschillig zijn.

Ik stel mijzelf ten doel als ik onverschillig reageer en denk ik kan niets veranderen aan deze situatie dat ik overweeg om eens te gaan praten met de buren en vraag of zij rekening willen houden met het feit dat het hondje blaft omdat het zit opgesloten.

Als en wanneer ik denk dat mijn grenzen niet gerespecteerd worden waardoor ik gefrustreerd en angstig wordt, dan Stop ik en Adem. Ik realiseer mij dat ik mijzelf heb afgezonderd van mijn fysieke vrijheid om fysiek vrij te kunnen bewegen omdat ik energie manifesteer binnen mijn mind participeer in de energie van boosheid en onmacht omdat ik het hondje niet kan ondersteunen.

Ik stel mijzelf ten doel zodra ik overweldigd wordt door negatief geladen energie dat ik eerst mijzelf ondersteun en mijn reactie dooradem of een stukje ga wandelen en mooie foto’s ga schieten in de natuur rond mijn woning.

Als en wanner ik denk dat men mijn grenzen niet respecteert, dan Stop ik en Adem. Ik realiseer mij dat ik mijn behoefte naar vrijheid manifesteer naar aanleiding van mijn veronderstelling dat

Als en wanneer ik veronderstel dat mijn verlangen naar intimiteit gedwarsboomd werd door een gebrek aan belangstelling van anderen, dan Stop ik en Adem.

Als en wanneer ik participeer in zelfoordeel in relatie tot doffe onverschilligheid naar aanleiding van mijn gedachte dat ik ben opgegroeid met de notie van mijn gebrek aan passende belangstelling in mijzelf wazige en ongedefinieerde grenzen gegenereerd heb, dan Stop ik en Adem.

Als en wanneer ik mij identificeer met de energie die plakt aan doffe onverschilligheid en in mijzelf desinteresse ervaar, dan Stop ik en Adem.

Als en wanneer ik mijzelf veroordeel dat ik niet bekwaam ben bij het vaststellen van passende grenzen in relatie met mensen, in combinatie met een te groot verlangen naar erkenning, aandacht en belangstelling en vervolgens ‘mensen wil behagen’, dan Stop ik en Adem. Ik realiseer mij, zie en begrijp dat ik onder invloed van energie die mijn mind manifesteert vaak ben weg gelopen uit situaties.

Ik stel mijzelf ten doel dat ik mijn reacties dooradem en mijn mind realiteit van het huidige moment onder ogen kom.

Als en wanneer ik mij wil haasten om de gewenste resultaten te creëren als een beloning voor mijn geprojecteerde verlangen naar intimiteit, aandacht en belangstelling achterwegen blijft, dan Stop ik en Adem.

Als en wanner ik in mijzelf problemen ervaar door het luisteren naar feedback uit mijn omgeving  hetgeen ik als kritiek ervaar waardoor ik moeite ondervind met de fundamentele conflicten waarin het alledaagse leven mij voorziet, dan Stop ik en Adem.

Als en wanneer ik in mijzelf onnodig drama manifesteer omdat ik denk dat ik problemen ervaar met grenzen stellen – vervolgens anderen wil behagen om te voorkomen dat ik mijn geautomatiseerde antwoorden naar aanleiding van kritiek en de weerstand die ik ervaar niet onder ogen hoef te komen door weg te vluchten, dan Stop ik en Adem.

Als en wanneer ik aan mensen en situaties die kunnen leiden dat ik mijn onopgeloste gevoelens van woede of verraad – het gemis aan intimiteit en gezonde belangstelling – niet onder ogen kom, dan Stop ik en Adem. Ik realiseer mij dat ik wil voorkomen dat ik nog langer mijn vermijding rechtvaardig door mijzelf te definiëren als verlegen of omdat ik externe kritiek niet kan verdragen.

Als en wanneer ik mijzelf in onveilige en gevaarlijke vlucht posities in mijn leven begeef, dan Stop ik en Adem. Ik realiseer mij dat mijn veronderstelling dat mijn vlucht keuze veroorzaakt werd door mijn verbeelding, daarom is ontstaan door een gebrek aan veilige grenzen omdat ik in mijzelf voelde dat mijn grenzen geschonden of genegeerd zijn/werden door een gebrek dat mijn verlangen naar externe onvoorwaardelijke belangstelling genegeerd werd.

Als en wanneer ik participeer in reactieve emotionele reacties als ik zie dat mijn grenzen worden geschonden, dan Stop ik en Adem. Ik realiseer mij zie en begrijp mij te doen gelden en uiten van mijn rechten voor mijzelf soms zelfs meer beangstigend was, met name het binnen stappen van een ongezonde situatie, relatie en-of valse vriendschappen, zie en begrijp dat ik dit gedrag manifesteerde om de energie van mijn frustratie nog meer te voeden.

Als en wanneer ik participeer in zelf- ondermijnend gedrag dat ik manifesteer ontstaat omdat ik niet geloof in mijn vermogen om zelf mijn werkelijkheid te definiëren in Levende woorden omdat ik mezelf betwijfel en daarom twijfelde ik ook aan de intenties van an

Lethargy: Introduction – Atlanteans – Part 212

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s