Dag 277 wie eist wat van wie?

Afbeeldingsresultaat voor alles moet op mijn manier

Context previous blog.

Om vervolgens te voorkomen dat ik moest ontdekken dat in zekere zin denk mijn manier is niet goed genoeg, wilde verbloemen dat ik minder ben dan anderen, de eenvoudigste oplossing was dat ik er automatisch en gemakshalve van uit ging dat de manier waarop anderen te werk gaan beter was/is.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb om gemakshalve ondergeschikt maak aan anderen verwar met me schikken naar mijn gedachte ‘ik denk dat anderen beter zijn’.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb om vanuit mijn participatie in onderschikt gedrag denk dat ik anderen moet evenaren. Ik realiseer me dat ik resoneer met minder wil compenseren door van anderen te eisen dat zij mijn gevoel van minder wegnemen door hen te controleren.

Mijn manier is minder. De manier van de ander is beter. Gemakshalve maskeer ik mijn minder door anderen te controleren door van hen te eisen en hen controleer waardoor ik positief geladen energie genereer waarmee ik mijn negatief geladen minder compenseer vervolgens mezelf manipuleer.

Wie van wie eist is dus mijn mind reactie die reageert op een ogenschijnlijke externe verandering die ik zintuiglijk waarneem in mijn omgeving waar ik van schrik of me ongemakkelijk bij voel.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb dat ik denk dat mijn onbewuste gedachte ontdekt zal worden dat ik ongeschikt ben en minder me ondergeschikt maak vergelijk met anderen waar ik van denk dat ik minder ben waardoor ik hen onbewust beter acht.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb dat ik de controlefreak ging uithangen en medewerkers ging dwingen om te werken volgens door mij bepaalde procedures die bepaalde hoe iedere stap van het werk uitgevoerd moest worden.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb dat ik mensen volgens mijn uitgewerkte procedure liet/laat werken, mijn controle is om mijn ongeschiktheid te verbergen, waardoor ik negatief geladen energie in mezelf genereer uit en compenseer met controle eisen.

Als en wanneer ik te werk ga volgens een vooraf bedachte procedure, mezelf stop en adem.

Ik realiseer me dat mijn participatie in angst gebaseerd is op mijn gedachte dat ik denk dat anderen beter zijn in hetgeen zij leveren.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb dat ik resoneer met angst.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb dat ik mijn angst baseer op ervaringen in het verleden.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb dat ik mijn gedachten en reacties baseer op een herinnering dat ik denk dat anderen beter zijn in hetgeen zij leveren.

Ik realiseer me dat mijn participatie in veeleisendheid mezelf verhindert om mijn minderwaardigheid te onthullen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb dat mijn participatie in veeleisendheid rechtvaardigt om mijn minderwaardigheid niet te onthullen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb om de vindingrijkheid en creativiteit van medewerkers te onderwerpen aan mijn eisen, toegestemd heb om mijn minderwaardigheid te onderhouden en te doen in mijn wereld en realiteit, en dus mezelf verhinder om zo effectief te zijn als waartoe ik in staat ben.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb dat ik uit angst voor mijn eigen positie, door middel van procedures de creativiteit en vindingrijk van medewerkers en mezelf ondermijn.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb door mijn participatie in ongeschiktheid ging eisen zodra anderen afwijken van mijn realiteit lichte irritatie ontwikkel.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb dat ik in relatie tot de manier van werken van identificatie-figuren en situaties in mezelf lichte irritatie, angst, schaamte, onzekerheid, gevoelens van minderwaardigheid in mezelf twijfel toegestaan en aanvaard heb.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb te denken ‘als mijn medewerkers beter werk afleveren’ dan straalt dat af op mijn onzekerheid en dat gaat ten koste van mijn status.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb dat ik mijn kwetsbaarheid ondergeschikt heb gemaakt aan eisen waardoor ik mijn gevoel van kwetsbaarheid onderdruk.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb dat ik mijn gevoel van kwetsbaarheid onderdruk vervolgens lichte irritatie ervaar.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb dat ik door lichte irritatie in mezelf fysieke klachten ontwikkel.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben als gevolg van slechte ervaringen in het verleden die ik als zodanig negatief geïnterpreteerd heb in woorden ik kan anderen niet vertrouwen, dat ze goed werk zullen leveren.

Want het is me al eens overkomen dat mijn werkwijze, mijn manier van werken verkeerd ging, waardoor ik in relatie tot mijn ervaring met samenwerken feedback als kritiek ervaar waardoor ik vervolgens lichte irritatie en fysieke klachten in mezelf ervaar en vervolgens vanuit deze mind reactie het werk van anderen automatisch bekritiseer.

Dit alles gebeurt in minder dan een fractie van een seconden. Ik realiseer me dat ik mijn irritatie compenseer met wegvluchten uit een situatie, anderen bekritiseren, beschuldigen en mijn aandeel ervaren als kritiek. Ik realiseer me dat ik me in relatie tot opvoedingseisen heb aangepast aan kritiek door de gevolgen ervan in te slikken waardoor deze negativiteit in mijn fysiek opgeslagen ligt waardoor ik pijnklachten ontwikkel.

Ik realiseer me dat ik door mijn manier van interpreteren ging denken, dus moet ik ze/degenen waarvan ik denk dat ze mij afzeiken en negatief evalueren, me uitlachen en daarom alleen maar kritiek leveren op mijn bijdrage, goed controleren.”

Ik realiseer me dat controle een goede manier kan zijn om levensgevaarlijke of ongewenste situaties te voorkomen. Ik realiseer me dat ongewenst een vooronderstelling is waardoor ik extra alert ben op de bedoelingen en oprechtheid van anderen, hetgeen ik als zodanig in mezelf aanvaard heb en toegestaan.

Ik realiseer me dat wantrouwen een hardnekkig patroon in mezelf is waardoor ik onzeker en angstig ben in relatie tot mensen waarmee ik een vertrouwensband wil aangaan.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb te participeren in wantrouwen een hardnekkig patroon in mezelf cultiveer waardoor ik onzeker en angstig ben mezelf verhinder in relatie tot mensen waarmee ik een vertrouwensband wil aangaan, niet aanga/betwijfel.

Ik realiseer me zolang ik mijn Zelfoprecht afwijs, door wantrouwen anderen wegduw om mijn gevoelens van onzekerheid, minderwaardigheid en angst binnen mijn Zelfoprecht te maskeren.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb dat ik mijn Zelfoprecht afwijs wantrouw, anderen wegduw om mijn gevoelens van onzekerheid, minderwaardigheid en angst binnen mijn Zelfoprecht te maskeren.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb vast te houden aan mijn bepaalde manier van werken uit angst voor verandering.

Ik stel mezelf ten doel anderen dat ik mezelf niet langer zal dwingen om volgens mijn mind te werken.

Ik stel mezelf ten doel dat ik mijn afspraken naleef waardoor ik blijk geef dat ik mijn Zelfoprecht wil herstellen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb door mijn manier van werken mijn Zelfoprecht kort.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb door mijn houding, gedrag en strikte procedures mezelf verhindert heb de vindingrijkheid van mezelf en anderen in Hier te zien en ervaren.

Ik realiseer me dat het aan de ene kant niet erg is als ik niets meer wil van het leven, dat ik vervolgens veiligheid en zekerheid moet aanvaarden en binnen mijn wereld en realiteit zal moeten toestaan dat alles hetzelfde zal blijven.

Door dingen bij het zelfde te laten sluit ik mezelf buiten van verandering. In mijn volgende blog beschrijf ik mijn ervaring met mezelf buiten sluiten.

wordt vervolgd…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s